Doorgaan naar hoofdcontent

Franse 'gastronomie"

Ik werd in het begin van de middag uit de tuin verjaagd door een knappe hagelbui. Toen maar even verder gegaan met de grote schoonmaak op onze twee logeerkamers. Binnenwerk doe ik alleen als het buiten regent, of in dit geval, hagelt, dus het gaat daar boven niet zo snel, want zoveel regent het nu ook weer niet. Als beloning voor al die noeste arbeid mocht ik van mezelf nog even surfen op het internet en kwam dit berichtje tegen: "Na enige tijd van interne proefnemingen is de Franse tak van de Amerikaanse hamburgerketen McDonald's begonnen met het testen onder het publiek van de McBaguette, een krokant Frans brood, warm opgediend, met rundvlees, sla, een behoorlijk straffe mosterdsaus, en emmenthalerkaas. Het is geen sandwich, jambon-beurre, maar een echte hamburger, verstopt in Franse stokbrood. De nieuwkomer zal gedurende zes weken in 1.200 McDonaldsrestaurants in Frankrijk worden opgediend". Nou, ik zal hem voor jullie gaan testen, komen we ook eens in zo'n MacDo (Frans voor McDonald, ze korten hier alles af). Ee jaar of twee geleden is er in Privas ook een verrezen, tegenover onze Hyper U. Als we toch in de buurt zijn....

Reacties